Хасково

Ромът, ослепил 48-годишния хасковлия, остава в ареста

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

Най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража“ определи Хасковския районен съд за 26-годишния ром Атанас Атанасов. Той е обвинен в това, че е нанесъл тежка телесна повреда на 48-годишния хасковлия Георги Тодоров.

Както Haskovo.info вече писа двамата мъже са се спречкали в автобус. След като слезли от превозното средство обвиняемият настигнал Тодоров на улица „13 март“, където отново си разменили реплики. Атанас свалил колана си и ударил опонента си с токата в областта на лявото око, след което избягал. От удара по-възрастният мъж изгубил зрението си, въпреки направената операция в болницата. 

Обвиняемият има две деца, осъждан е. Според прокурора той е с висока степен на обществена опасност, тъй като има няколко присъди. Последната от тях е за кражба на кола. В края на миналата година Атанас получил 10 месеца затвор с 3 години изпитателен срок за това престъпление. 

Тъй като новото престъпление е извършено докато тече изпитателния срок за предишното съдията определи най-тежката мярка. Той взе предвид и това, че обвиняемият обикаля непрекъснато от град на град, за да си търси препитание и често „нощува на места, които не са жилищни сгради“.

Решението може да бъде обжалвано в тридневен срок през Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..........
..........
05.11.2010 16:56 16:56

САПУУУНННН, САПУУУУН !!!!

Анонимен
Анонимен
05.11.2010 18:11 18:11

MANGALI I ZA SAPUN NE STAVATE DAJE SHTE MIRISHE GADNO,NO STE ZA NYAKOYA PESHT,MAMA VI MRASNA I NA SNIMKA KATO VI VIDI CHOVEK TRYABV DA VI MACHKA

ЕДИН 2
ЕДИН 2
05.11.2010 19:06 19:06

Да му изкарат и неговото око. Зъб за зъб око за око….

Анонимен
Анонимен
05.11.2010 19:15 19:15

Това е така защото мангите са по-превилегировани от българите.На тях се отпускат помощи,те не си плащтат задълженията и не им се търси никаква отговорност.Те крадат,пре*иват,убиват и не биват наказвани.Кой всъщност е виновен?Политиката българска,българските управници които разчитат на ромските гласове.Е това е майка България в целия си блясък!!!

pe6o
pe6o
06.11.2010 21:18 21:18

qbaa za cql jivot da go ostaqt we da e*a mrasniq mu ciganin dolen mamati mrasna !!!

Back to top button