Регион

Безплатни медицински прегледи в 4 села

Възрастни хора в 24 населени места от 5 тютюнопроизводителни региона в страната ще бъдат прегледани в рамките на програмата за социална отговорност „Забавно лято, грижовна есен“ на фондация BCause в сътрудничество с Българска болнична асоциация и финансовата подкрепа на мощна компания.

В Хасковска област медиците ще посетят Стамболово, Силен, Шишманово и Караманци. Екипи от лекари специалисти по кардиология, гастроентерология, ортопедия, урология, неврология, офталмология и ендокринология ще провеждат прегледи по места според заявените нужди.

Нивата на профилактика у нас са едни от най-ниските в Европа, затова вярвам, че отиването на място при възрастните хора ще допринесе за подобряване на здравния им статус, казва Свилена Димитрова, председател на Българска болнична асоциация.
Началото на тази здравна грижа е положено през 2015 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button