Спорт

Състезателки на „Виолена“ с покана за Великолепната шесторка

Ангел Казаков и Тихомир Баротев

Ангел Казаков и Тихомир Баротев

С 3 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал се завърнаха състезателите  на „Виолена“ от ХІ Международен турнир по аеробна гимнастика в Австрия, който се проведе през уикенда.

При много  оспорвана надпревара и напрежение, част от състезателите допуснаха елементарни грешки, което ги отведе на по-задно място, коментира треньорът Теменуга Илиева.

При 8-9 годишните Дейвид Касъмов спечели златен медал. При 10-11 годишните дебютантът Ангел Казаков спечели злато в индивидуалната надпревара. Той заедно с Живка Димитрова станаха първи и при смесените двойки.

Със сребро се окичи Димана Николова в индивидуалната надпревара. Заедно с Деметра Лачева и Живка Димитрова отново станаха втори при тройките, заради нелепо падане на Димана Николова.

„Момичетата изпълниха едно изключително професионално съчетание с много добра хореография и затова президентът на Съюцая по аеробика Йорданка Благоева ги е покани да участват във Великолепната шесторка.“, похвали се Илиева

При 12-14 годишните бронз за отбора на „Виолена“ е Тихомир Баротев.

Димана Николова

Димана Николова

Димана Николова, Деметра Лачева и Живка Димитрова

Димана Николова, Деметра Лачева и Живка Димитрова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАРГАРИТА
МАРГАРИТА
09.11.2010 14:12 14:12

ПОЗДРАВЛЕНИЯ

ЕЛЕНА ДИМОВА
ЕЛЕНА ДИМОВА
25.04.2011 21:39 21:39

Поздравявам Деми Лачева за най-високия резултат в състезанието – тя е гордост за града ни, за България. Този успех е постигнат с изключителен труд и физическа умора. Поздравявам майка й Диди и баща%

Back to top button