Любопитно

Млади актьори дебютират в хасковския театър

Младите актьори Стефана Дункова и Мартин Милчев ще направят своя дебют на професионална сцена в Хасково този уикенд, съобщават от театър „Иван Димов“.

Новите попълнения на трупата ще играят в детската постановка „Хензел и Гретел“, с която се открива новият творчески сезон. В събота и неделя от 11 часа малките зрители ще могат да гледат спектакъла по популярната приказка на Братя Грим. Режисьор е Ева Кьосовска. Билетите са по 4 лева, Голямата зала приема публика до 50% от капацитета, като се спазват всички противоепидемични мерки.

Стефана и Мартин се дипломираха тази пролет в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, специалност „Актьорско майсторство за куклен театър“ в класа на проф. Боньо Лунгов. Колегата им от академията Нелина Михайлова също ще бъде част от актьорския състав на хасковския театър. Очаква се следващият детски проект – „Аладин и вълшебната лампа“, постановка на Лео Капон, където тримата ще играят заедно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
10.09.2021 22:41 22:41

Евала Адаш

Back to top button