Регион

Иззеха над 22 хил. кутии цигари, осуетиха кражба на гориво

Полиция22 500 кутии безакцизни цигари конфискуваха униформени от „Икономическа полиция“. Вчера около 8:00 часа в района на разклона за свиленградското село Сива река те са спрели за проверка микробус „Фолксваген“. 

В колата, шофирана от 33-годишен мъж от село Студена, са открити и иззети цигарите от различни марки без акцизен бандерол. 

От полицията съобщават и за осуетен опит за кражба на гориво в харманлийското село Смирненци. Вчера униформените са задържали 19-годишен младеж от града на Белоногата, който след разбиване на капачка на резервоар на товарна кола „Волво“ и изрязване на гуменото уплътнение на дясна врата на трактор „Валмет“, е направил опит да открадне горивото.

Младежът е задържан с лек автомобил „Фолксваген“, в който са открити и 2 туби с гумени маркучи. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button