Хасково

Още 20 свободни места за учители в Хасковско

20 нови свободни работни места за преподаватели са обявени в Хасковска област дни преди откриването на учебната година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят 8 учители, трима образователни медиатори, 30 шивачи, двама машинни инженери, електромонтьор, петима сервитьори, служител на бензиностанция, монтажник на метални конструкции, касиер, двама пазачи, трима сладкари, склададжия, двама стругари, продавач, петима за работа на машина за кабелни системи на автомобили, четирима заварчици, петима шлосери, оператор на пътно-строителни машини, петима кредитни администратори.

В Димитровград имат нужда от шестима учители, шофьор на бетон-помпа, кранист. В Харманли има места за продавач, общ работник, огняр, двама преподаватели, кинезитерапевт на 1 400 лв. заплата. В Свиленград вакантните места са за учител и двама образователни медиатори, в Тополовград за двама учители, в Ивайловград за учител, четирима образователни медиатори, мияч на съдове, готвач и чистач, а в Любимец за общ работник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button