Хасково

10 нови с коронавирус в Хасковско, 178 са в болница

10 нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния оперативен щаб. Вчера в региона са поставени 11 дози ваксина.

Заразените са от общините Хасково, Димитровград, Стамболово, Свиленград, Тополовград и Харманли. 178 пациенти с COVID-19 се лекуват в болница.

11 473 са потвърдените случаи на инфекцията в Хасковска област от началото на пандемията. 9 286 са оздравели, а починалите са 735.

437 са новозаразените в страната при направени 7 324 теста. 53 са починали, а оздравелите са 424. 4 609 са настанени в болница, като в интензивни отделения са 373. Поставени са 1 956 дози ваксина.

Един коментар

  1. Как няма да има заразени и починали,когато не се спазват най-елементарните хигиенни изисквания-в магазините и служители и клиенти са с маски под носа,същото е в тролеите,при направена забележка на контрольорката,отговори,че се задушава от маската. Защо въобще си правят труда да ги слагат?! Същото е в поликлиниките. На рецепции,по коридори,мед.персонал е с маски под носа ,или са сложени като лигавници… Това е повсеместно… Единици са акуратни,и за това им се присмиват…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button