Хасково

Подписаха договора за COVID-зоната, отваря още днес

COVID-зоната в Първа поликлиника в Хасково вече е отворена, след като тази сутрин беше подписан договорът със Здравната каса.

Подписите си под документа за финансирането на дейностите в ДКЦ 1 положиха управителят на общинското дружество д-р Ясен Янев и директорът на Регионалната здравна каса Ирина Колева. Haskovo.info припомня, че в петък беше обявено, че COVID-зоната ще заработи от понеделник. Това обаче не стана, защото подписването на анекса се забави. Причината беше, че от поликлиниката закъсняха с предоставянето на списъка с медиците и техния график на работа.

В сектора за пациенти с коронавирус ще работят д-р Татяна Славейкова – пулмолог и специалистите УНГ д-р Жоро Ченголов и д-р Мария Момчилова. Зоната ще е с работно време от 9:30 до 13 часа и от 14 до 18:30 часа. Пациентите ще се приемат в два кабинета, които се намират на 3 и 4 етаж и са разположени един над друг. По коридорите има разделителни линии в опит да се ограничи смесването на потоците.

Първа поликлиника

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дфдфд
Дфдфд
14.09.2021 23:40 23:40

Бат ясен ще опъне някой лев

Дръгьо
Дръгьо
15.09.2021 19:32 19:32

Опани и ти бе

Back to top button