Регион

Братя се клаха заради лошо управление на каруца

Полиция51-годишен мъж е намушкал 44-годишния си брат в гърба в тополовградското село Българска поляна снощи, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково. Пиянската свада възникнала около 18 часа.

След работа на полето семейството се прибирало към домовете си с каруца. От изпито количество алкохол между тях възникнала разпра.

44-годишният мъж направил забежка на брат си за лошото управление на каруцата. Тогава 51-годишният извадил джобното си ножче и го наръгал в гърба. Пострадалият е хоспитализиран в харманлийската болница без опасност за живота.

След случката виновникът, който е познат на органите на реда, избягал в гората на село, където се укрива. Тополовградските полицаи го издирват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тенчо павлов ветеринар-ул мург
тенчо павлов ветеринар-ул мург
16.11.2010 14:53 14:53

с този юнак да се внимава може да стане партизанин ,Нас седесарите- и аз вече не знам от коя партия съм- тия истории ни плашат повече от всичко

Back to top button