Спорт

През октомври подновяват тренировките на стадион „Младост“

До 15 – 20 дни се очаква да бъдат подновени тренировките на обновения стадион „Младост“ в Хасково, съобщи кметът Станислав Дечев.

Изкуствената трева на футболния терен вече е положена, като в близките дни се чакат вратите. Продължава ремонтът на пистата. Когато бъде положен асфалтът ще бъдат подновени тренировките на младите футболисти.

Меката настилка на пистата трябва да бъде положена до месец, след което там ще подновят тренировки и лекоатлетите, които сега са на стадион „Хасково“.

Стадион

Продължава ремонтът на трибуните на стадиона, който се извършва „Екопрогрес“. Както Haskovo.info писа, вчера беше премахната старата ограда по булевард „България“, като се очаква да бъде монтирана нова.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха, че вече пети ден лампите на улица „Бузлуджа“ светят и през деня, а на телефоните на „Екопрогрес“ никой не отговарял. От общината съобщиха, че причината за това е ремонтът на стадион „Младост“, заради който се налагало включване и изключване на осветлението.

Лампи

3 коментара

  1. Ще може ли теренът и пистата да се ползват свободно и от граждани, желаещи да спортуват?

  2. Сега остава да затворят и този стадион ,като Канев и да го пазим за украса :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button