Спорт

През октомври подновяват тренировките на стадион „Младост“

До 15 – 20 дни се очаква да бъдат подновени тренировките на обновения стадион „Младост“ в Хасково, съобщи кметът Станислав Дечев.

Изкуствената трева на футболния терен вече е положена, като в близките дни се чакат вратите. Продължава ремонтът на пистата. Когато бъде положен асфалтът ще бъдат подновени тренировките на младите футболисти.

Меката настилка на пистата трябва да бъде положена до месец, след което там ще подновят тренировки и лекоатлетите, които сега са на стадион „Хасково“.

Стадион

Продължава ремонтът на трибуните на стадиона, който се извършва „Екопрогрес“. Както Haskovo.info писа, вчера беше премахната старата ограда по булевард „България“, като се очаква да бъде монтирана нова.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха, че вече пети ден лампите на улица „Бузлуджа“ светят и през деня, а на телефоните на „Екопрогрес“ никой не отговарял. От общината съобщиха, че причината за това е ремонтът на стадион „Младост“, заради който се налагало включване и изключване на осветлението.

Лампи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Въпрос
Въпрос
18.09.2021 10:56 10:56

Ще може ли теренът и пистата да се ползват свободно и от граждани, желаещи да спортуват?

Иван
Иван
18.09.2021 16:09 16:09

Надявам се да мога да профажя да тренирам.

Мая
Мая
18.09.2021 17:21 17:21

Сега остава да затворят и този стадион ,като Канев и да го пазим за украса :)

Back to top button