Хасково

След побоя назначиха допълнителна охрана в ПГДС

Пребитото момчеОще един охранител е назначен от края на миналата седмица в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство. 

Поводът служителите, които пазят училището, да станат двама е инцидентът, при който единадесетокласникът Дженгиз Неджатин бе жестоко пребит с метален бокс на голямото междучасие. Той бе настанен в Хирургичното отделение на Многопрофилната болница с диагноза „сътресение на мозъка“. Дженгиз бе изписан в събота.

Нападателят на ученика – Венцислав Велков все още се укрива. В петък той бе обявен за общодържавно издираване. Венцислав е на 20 години и е имал приятелка в училището. С това е свързана и една от версиите за побоя – предполага се, че заради нея той е нападнал Дженгиз.

Вижте още за инцидента във видео репортажа .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.11.2010 18:34 18:34

Zneqt da sabirat pari za ohrana a neznaqt kak da opazqt u4enicite v edno u4ili6te . Za6to vzemat za ohraniteli nqkvi si tam pensioneri za6to ne naemat po mladi ohraniteli .trqbva da stane ne6to podobno kato s tova mom4e 4e da zasilqt ohranata v edno u4ili6te trqbva da ni izbiqt decata li.

idiot
idiot
17.11.2010 7:59 7:59

Абе защо училището да е длъжно да пази всички кретени наричащи себе си „ученици“. Ей това не мога да разбера. Като искат да се бият – да се бият. И стига сте ни занимавали с това, че на някой хлапак недорасъл му разбили главата. Тези неща са ставали (и по Татово време), стават и ще стават… Това е част от живота. Бил съм ученик по онова време и беше същото само с разликата, че не се оповестяваше побоя никъде, никой не го отразяваше.

Back to top button