Хасково

45 нови свободни работни места в Хасковска област

45 нови свободни работни места са обявени през изминалата седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят 4 учители, инженер в преноса на електроенергия, готвач на 1 300 лв. заплата, помощник в кухнята, двама помощник-готвачи, двама чистачи, завеждащ административна служба, водач на мотокар, транжор на 1 300 лв., работник сортировач, общ работник, организатор в склад, петима в производството на млечни продукти, продавач-консултант.

В Димитровград имат нужда от специалист в търговията на 1 200 лв., машинен оператор, бояджия на промишлени изделия, заварчик, оператор на парна турбина, шлосер на 1 000 лв., учител, кредитен специалист в банка, багерист, помощник-оператор на парогенератор, касиер, стругар на 1 200 лв., заварчик на същата заплата, машинист на булдозер.

В Любимец има места за трима за пълнене на чували на 680 лв., в Тополовград – образователен медиатор, в Харманли – трима служители в магазин и технически секретар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button