Хасково

Събраха купища боклуци край хасковската чешма „Седемте чучура“

Купища боклуци бяха събрани в района на чешмата „Седемте чучура“ край Хасково.

Екологичната акция се организира за Деня на българската младеж, който се провежда за четвърта година на различни места в България. Днес по обяд младежи, определящи се като патриоти и националисти от Хасково, София, Пловдив, Стара Загора, Чирпан и Асеновград се събраха на чешмата и започнаха оборката.

Боклуци

От реката и района бяха извадени всевъзможни отпадъци, сред които автомобилни гуми, телевизори, хладилници, бутилки. По-късно младежите ще боядисат беседката в бяло, зелено и червено. Бяха поставени и хранилки за птици. Те искат да покажат, че любовта към природата е и любов към родината.

8 коментара

  1. Прекрасни млади хора, поздравления!Такива мероприятия трябва да се излъчват през ден по медиите, това възпитава.А не да се говори само за мутри,престъпност и корупция!

  2. Поздравления за младите хора! Намерил се човек да построи чешма, за да го помнят! Намерили се и други, които да изхвърлят боклуци край нея! Това е човекът на днешното време! Но, има и такива, които събират боклуците! Нека има повече такива новини!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button