Хасково

Нападателят на наръгания таксиметров шофьор е стар познайник на полицията

Нападателите са задържани след поредно пътуване с такси

Нападателят на таксиметровия шофьор на хасковската автогара е стар познайник на полицията, станало ясно, след като той и приятелката му са били задържани в събота вечерта, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР.

Екшънът се разигра в събота следобед на автогарата в Хасково. Тогава мъж и жена с куче получили последователно два отказа да бъдат возени с такси и в изблик на агресия мъжът наръга с нож 66-годишния шофьор Николай Атанасов в ръката и крака. Днес човекът е с гипсирана ръка заради засегнат нерв и бинтован крак.

Николай АтанасовМъжът влезе в колата и на въпрос къде ще ходим той отговори – на луната, разказа днес Николай Атанасов. Клиентът изглеждал неадекватен и Николай го помолил да напусне автомобила. Тогава нападателят се опитал да го удари през дясната врата на колата, а след това минал от другата страна и извадил нож. Благодарение на това, че успях да залегна се разминах само с тези нарязвания, разказа таксиметровия шофьор.

Имало е и други агресивни клиенти през над 40-годишния ми опит, но чак такива неща не са се случвали, обясни Николай, който днес ще бъде освидетелстван от лекар и известно време няма да може да работи.

Николай АтанасовНападателите са задържани няколко часа по-късно. След нападението те се отправили към центъра на Хасково, където пили кафе и отново се качили в такси. Заради неадекватно поведение шофьорът подал сигнал в полицията, а те успели да избягат към Кенана. От там отново хванали такси, което ги отвело до изхода на Хасково към Кърджали. Именно там при слизането от колата са били задържани от полицаите. Ножът от нападението е открит в района между автогарата и полицията.

Установено е, че мъжът на 49 г. е стар познайник на полицията. По случая вече има образувано досъдебно производство и предстои той да бъде съден.

Намушкаха с нож таксиметров шофьор до автогарата в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button