Спорт

Мария-Магдалена Кирева ще участва на европейското по вдигане на тежести

Състезателката на клуб „Хасково“ Мария-Магдалена Кирева с треньор Живко Архондев ще участва на европейското първенство по вдигане на тежести за 20 и 23-годишните във финландския град Рованиеми.

Хасковлийката ще се състезава при 20-годишните. Тя е в категория до 71 кг., а българските национали са общо 10, допълват от федерацията.

„В състава ни има както натрупали много опит и успехи в големи първенства щангисти, така и дебютанти. Надявам се всеки един от нашите представители да покаже максимума от своя потенциал, всички са жадни за изяви и победи. Благодаря на треньорите по места, които наистина вършат апостолска дейност, за да може да видим как българските щанги възвръщат позициите си в европейския и световен елит“, каза старши треньорът Иван Иванов, олимпийски шампион от Барселона 1992.

Европейското в Рованиеми започва в петък и ще продължи до 4 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button