Регион

Полицаи и данъчни спипаха таксиджия, който не издава касови бележки

ТакситаАдминистративно наказание е наложено на 44-годишен таксиметров шофьор от Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера при съвместна проверка на униформени и служители от НАП – Пловдив е констатирано, че мъжът, шофиращ лек автомобил Опел Астра, извършва превоз на пътници без да маркира услугата на фискалното устройство и не издава касови бележки

Съвместните проверки са с цел установяване на закононарушители при осъществяване на таксиметрова дейност по превоз на пътници, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..............hhh
..............hhh
18.11.2010 13:57 13:57

ЗАЩО ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ НЕ НАПРАВЯТ ПРОВЕРКА НА ТАКСИТАТА В ХАСКОВО КОИТО ВЗЕМАТ ПЪТНИЦИТЕ НА ТРОЛЕИТЕ.ТЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ С ПРОСТО ОКО ЗАЩО ТЕЗИ ОТ НАП СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ.СЪЩО ИМА И КОЛИ КОИТО НЕ СА ТАКСИТА И ПОСТОЯНО ПРЕВОЗВАТ ПЪТНИЦИ ОТ ХАСКОВО ДО ДИМИТРОВГРАД.

аь
аь
24.11.2010 13:33 13:33

ZA6TO NA6ATA DARJAVA VSE SE INTERESUVA OT SABIRANE NA DANACI (DA SE OMORI NARODA DO DUPKA), A KOGATO HORATA SA V BEZIZHODIZA KATO NQMAT RABOTA NA NIKOI NE MU PUKA 4E MOJE DA UMRE OT GLAD. ZATOWA NQMA DA OSTANAT BALGARI V BALGARIQ!!!!

fff
fff
13.12.2010 21:22 21:22

grada si ni e hubav,no nikakav kontrol….taka im otyrva na administraciqta,lovqt michkite,zachtoto ne smeqt da se pokajat drugade

Back to top button