Хасково

Безводието в Хасково се удължава – тежка авария след пускане на помпена станция

Четирите хасковски квартала и шестте села, които днес бяха без вода заради спирането на помпена станция „Ябълково“, продължават да са на сухо.

След приключването на ремонта на електропроводите от ЕСО – Хасково и пускането на помпената станция, която беше без ток, е станала тежка авария в района. По тази причина към следобедните часове не може да бъде възстановено водоподаването към кварталите „Република“, „Овчарски“, „Дружба“ и „Изгрев“, както и към селата Минерални бани, Спахиево, Татарево, Брястово, Колец и Клокотница.

Екипите на ВиК работят по отстраняването на проблема, за което се изисква дълго технологично време, допълват от дружеството.

Подобна беше ситуацията при спирането и пускането на помпената станция на 10 септември.

6 коментара

  1. Народе, спите! Нали искахте смяна на ръководството? Сменихте инженер с икономист и сега ще си стоим без вода. Този новият един път отишъл ли е на авария? Знае ли какво е авария? От какво се причинява? Интересувал ли се е какво се случва с безводието в Хасково? Или си стои в Пловдив спокойно, а ние да му мислим? Кмете, не си мисли, че си невинен. Какво е това управление, където санирането е по-важно от водата? На база на какво определяте приоритетите си? Стана ясно, че със смяната на ръководството нещата не се подобряват, а по-скоро се влошават! Броят на авариите рязко се е увеличил. Няма ли да поискате обяснение от управителя? Или само на думи се правехте на загрижени и целта е била политическа само да се смени ръководството. Сега като дойде Вашият човек по-добре ли е? Защо проблемите с водата вече не са приоритет? Трагично е положението!

    1. Разбира се. Като няма вода не се харчи такава, съответно сметката е по-малка. ;)

  2. Ей не си играйте с търпението ни !!! Когато отстраните авариите нека веднага да натиснете копчето на хидрофора а не да чакаме до сутринта

  3. Водоноските с вода къде са за кварталите без вода , когато ви хрумне спирате , когато искате я пускате , но вие сте длъжни да осигурите вода за елементарните нужди на човек….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button