Регион

Движението в участък на магистрала „Марица“ е в една лента

Движението в платното за ГКПП „Капитан Андреево“ на автомагистрала „Марица“ в участъка между 27-ми и 29-ти км ще е поетапно в една лента, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

За ремонт на дилатационните фуги на мост при 29-ти км на магистралата от днес се ограничава преминаването по активната лента и трафикът ще е в изпреварващата. След това ремонтните дейности ще се прехвърлят в изпреварващата лента и автомобилите ще преминават по активната.

След като завърши ремонтът на дилатационните фуги в платното за границата строителните дейности ще продължат в платното за София, като поетапно ще се ограничава преминаването в активната и в изпреварващата лента в участъка между 31-ви и 28-ми км. Ремонтът на дилатационните фуги на съоръжението при 29-ти км на „Марица“ се предвижда да завърши до края на октомври.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, да следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта – 70 км/ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button