Хасково

ГЕРБ иска нови постоянни комисии в Общински съвет

Групата на ГЕРБПредставителната група на ГЕРБ в Общински съвет Хасково е внесла предложение за промяна в постоянните комисии към местния парламент. Проектът за решение предвижда разпускането на всички комисии и съставянето на нови, в които влизат членове на ГЕРБ и ДПС. Досега те не бяха част от комисиите.

Предложението е мотивирано с това, че в състава на комисиите досега не е било отчетено политическото представителство в местния парламент и една трета от съветниците са били изолирани от работата по подготовка на решенията.

Друго предложение на ГЕРБ е да бъде избрана временна комисия, която да осъществи диалог между Общински съвет и Пловдивската Света Митрополия по въпроси, свързани с имоти с религиозно предназначение в общината.

От съветническата група „Всички за Хасково“ с председател Златко Марчев предлагат в правилника на общинския съвет да бъде записано, че заседанията могат да се предават пряко по интернет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button