Любопитно

Отличиха най-добрите от фотоконкурса „Аз обичам Хасково“

Отличиха най-добрите снимки от фотоконкурса „Аз обичам Хасково“ – Ваканция 2021.

Във Фейсбук най-много реакции е получила снимката на Рая Русева „Весели мехурчета“ – 423 гласа, а в Инстаграм – снимката на Тиана Заркова „Усмивки от Хасково 1“ със 186 гласа, съобщават от общината.

Професионалната оценка на фотографиите беше направена от жури в състав: Мария Вълчева – заместник-кмет и фотографите и фоторепортери Славян Костов и Павел Данев. Заради липсата на участници в някои от възрастовите групи и силна конкуренция в други от тях, журито реши, че за да бъдеш добър фотограф и за да предадеш емоцията на момента, не е важно на колко години си, а как си изразил уловения момент.

Така Първа награда за портретна фотография получава Йоана Аврамова с „Прегръдка в цветовете“, първа награда за пейзажна фотография е за Божидара Атанасова – „Залезът над любимия град Хасково“, първа награда за репортажна фотография е за Стилиян Йорданов – „Лятна следобедна разходка из Хасково“, първа награда за цялостна серия и идея за Виктория Радева – „Полет над завистта“, първа награда за най-емоционална снимка за Дийна Гълъбова – „Горска фея“, награда за дебют за Тиана Заркова – „Усмивки от Хасково(1)“ и наградата на кмета на община Хасково Станислав Дечев е за Даниел Чендов – „Самота преди бурята“.

Всички участници във фотоконкурса ще получат грамоти и награди от община Хасково, а победителите ще бъдат наградени от кмета на церемония следващата седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button