Хасково

Живеещите на ул. „Искър“ и ул. „Щип“ останаха на сухо

ВиК аварията на Георги КирковБез вода са днес живеещите на ул. „Искър“ и ул. „Щип“ в Хасково, съобщи за Haskovo.info началникът на район Хасково към ВиК Иванко Милушев. Причината чешмите на живеещите на тези две улици да пресъхнат е спукана тръба. До края на работния ден аварията ще бъде отстранена.

Другата повреда, която екипите на ВиК отстраняват днес, е на кръстовището на ул. „Георги Кирков“ с ул. „Тополница“. „Тук няма да бъде спирана водата, ще се справим с проблема без да създаване неудобство на гражданите“, обясни Иванко Милушев. Причината и за тази авария е спукана тръба.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
защо пък да
защо пък да
20.11.2010 9:02 9:02

Да сте чули някъде от една година да са сменили амортизирани водопроводни тръби. Няма и да чуете!!! Има пари да си сменя прозорците в административната сграда, нови паркети, нови мебели и т. н.Горкият даже не можа да се похвали на министъра – чакаше го ама не му дойде.
Е все пак нова цена на водата ще има-загуби,кредити.

papa
papa
20.11.2010 12:29 12:29

NEKADARNICI!!!!!!!!!!!!!!!!
KRADCI!!!!!!!!!!!!-GERBADJII!!!!!!!!!!!!!!
ivanko ko se hili ot snimkata da napraviat ne6to za po dobro vodosnabdiavane na grada – ot kakto sa na vlast i 1 metar traba ne sa smenili celia grad te4e a kato se obadi6 vav vik nikoi ne te e*ava pak Ivanko si izkliu4va telefona
I NAKRAIA CENATA TE DIGAT DA IM PLATAME AVARIITE…………

Back to top button