Хасково

Форд и Фолксваген се удариха челно на околовръстното в Хасково

Помляните автомобилиФорд и Фолксваген се удариха челно на околовръстното шосе на Хасково тази вечер. Инцидентът станал около 17 часа на острия завой на стотина метра от Държавната автомобилна администрация.

Шофьорът на Фолксвагена, който е на 52 години от Хасково, е пострадал при удара и е откаран в Спешно отделение за преглед. Медиците са установили натъртвания в областта на врата и гръдния кош.

Водачът на форда е 53-годишният Ахмед от Кърджали. Пред Haskovo.info той разказа, че е от Кърджали, но работи в строителна фирма близо до мястото на катастрофата.

Ахмед от КърджалиАхмед тръгнал да се прибира и на завоя не успял да избегне идващата срещу него кола. Заедно с него не е имало други пътници. Той се обадил на близките си да дойдат да го приберат.

Предварителният оглед сочи, че най-вероятно автомобилите са се движили с по-висока от нормалната за участъка скорост и това е станало причина за сблъсъка. По-късно от полицията съобщиха, че официалната причина действително е несъобразена скорост от страна на кърджалиеца.

В продължение на близо час полицаи регулираха със светлини движението в участъка, за да се избегне друг подобен инцидент докато катастрофиралите возила бъдат изтеглени от завоя.

Няколко часа по-късно на ул. „Хасковска“ в Димитровград 47-годишен шофьор забил реното си в камиона пред него. Причината е неспазване на дистанция и употреба на алкохол. В кръвта на водача са установени 2,38 промила алкохол. Той е пострадал при катастрофата и е със счупена ключица.

 

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
весо парцала
весо парцала
20.11.2010 10:55 10:55

браво много се кефя е на такива блъсканица

doc
doc
20.11.2010 11:57 11:57

Защо ли във всяка втора катастрофа единия участник е от Кърджали … ???

gost
gost
20.11.2010 18:52 18:52

не се чуди приятел че става така, кърджалийските шофьори са си тъпи парчета.не е случайна приказката че като видиш кърджалийска кола трябва да багаш и да си по дълече от нея. а как взимат книжки……????

Back to top button