Хасково

РИК – Хасково с първо заседание, очакват се по-сложни избори 2 в 1

Районната избирателна комисия в Хасково се събра на първото си заседание, след като беше назначена вчера от ЦИК за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември.

РИК отново се помещава в хасковската спортна зала „Дружба“. Днес бяха взети организационни решения, като работно време, печати, дежурства.

РИК
Веселина Тенчева

Председателят на РИК – Хасково Веселина Тенчева коментира пред Haskovo.info, че очаква по-сложни избори не толкова за комисията, колкото за възрастните избиратели. РИК ще вземе повече решения и в изборната нощ ще има два протокола. Очаква се обаче на възрастните избирателни да им отнеме повече време при машинното гласуване за президент и народни представители. Възможни са и грешки. Предвидени са обучения, както за членовете на секции, така и за избирателите.

РИК

Както Haskovo.info писа, РИК е от 13 члена: председател е Веселина Тенчева, заместник-председатели са Десислава Филипова – Рангелова и Боряна Делчева, секретар е Лейла Елмаз, а членове са: Петър Димитров, Даниел Боботанов, Гергана Бояджиева, Добромир Якимов, Люба Спасова, Ина Георгиева, Атанас Димитров, Петя Бостанджиева-Китин и Зекие Мурад.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button