Хасково

Асен Василев: В Хасково спешно трябва да тръгне индустриална зона

Лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев заедно с техния екип се срещнаха на алеята до галерия „Форум“ в Хасково със съмишленици от града и региона.

Асен Василев заяви пред медиите, че последно е бил в родно Хасково преди 3 месеца и потвърди, че ще е водач на листата на „Продължаваме Промяната“ тук. В момента все още се събира екипът за Хасково.

Промяната
Асен Василев

Василев каза, че сред проблемите, които трябва да се решат спешно за региона е да тръгне индустриална зона и то особено за леката и преработвателната промишленост, в които тук има големи традиции и могат да бъдат възстановени.

Той допълни, че освен магистрала „Марица“, трябва да се оправи и железопътният транспорт и така да се използва близостта на мегаполиса Истанбул, като източник на туристи и бизнес. Василев посочи, че трябва да се решат проблемите и във ВиК-сектора. Според него освен битовите проблеми, важни са и стратегическите, свързани с това как Хасково да излезе на картата между Азия и Европа, където му е истинското място.

Промяната

Кирил Петков каза, че подкрепят Румен Радев на президентските избори. За парламентарните избори коалицията им е отворена за още няколко малки партии. „Хората на улицата ни казват „Вие сте ни последната надежда“. Ние ще спазим обещаното, както го спазихме през последните 4 месеца“, заяви Петков.

„Не сме месии, не казваме, че от водата ще направим вино. Казваме, че всеки от нас трябва да вземе мотиката и да си прекопае лозето. Обаче да няма едни, които после да ограбят гроздето“, обясни Василев.

Кирил Петков също каза, че при тях няма месии, а има отбор, който е решил, че времето за промяната е дошло и отбор, който е готов да прежали личния си живот и бизнеси, в името на това кражбите да спрат и управлението да влезе в един практичен формат – данъкоплатците да получат това което заслужават.

Двамата лидери на „Продължаваме Промяната“ обясниха, че разчитат на 121 депутати в коалицията, която ще се прави след изборите. От дясно вече се разговаря с „Демократична България“, а от ляво – с „Изправи се БГ! Ние идваме“ и Мая Манолова.

Асен Василев посочи, че преди изборите трябва да бъде подписан документ Принципи на управлението, в който да е посочено ясно, че няма да се пипат данъците, ще се направи дълбока съдебна реформа, така че който е крал да си отиде в затвора. Отделно парите, които се събират от данъци и спирането на течовете да бъдат инвестирани в истинско здравеопазване и образование. „И ако всички се разберем, че това са принципите на управление, тогава мисля, че много лесно ще стане сглобяването на самото управление след изборите в парламента“, завърши Асен Василев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.09.2021 21:22 21:22

С вас сме! Да продължим промяната и завинаги изхвърлим от властта на всички нива некадърните герберски наглеци! Победа, млади хора!

Анонимен
Анонимен
25.09.2021 21:31 21:31

Това са поредните патлангачки в ръцете и с парите на Иво Прокопиев,, Валентин Златяв и братя Бобокови.
Това е поредната заблуда за гласоподавателите!

Мими свирката
Мими свирката
25.09.2021 22:48 22:48

Сети се Мара кога да се побара. Асенча , леля, до сега защо не се сети за Хасково. Ние тука доматите не ги ядем с коловете. Връщай се в Харвар и не ни връзвай шарени балончета

Back to top button