Хасково

Фирмите пасуват за дарения, ученици помагат на домовете

Дом майка и дете90 дарения са приели от началото на годината до сега в хасковския Дом за медико-социални грижи. Частни лица и ученици са донесли на децата памперси, храни, дрехи и играчки.

От протоколите, които дарителите подписват, е видно, че фирмите, подпомогнали малчуганите от дома се броят на пръсти.

Сред тях са двама производители, които всеки месец даряват свинско месо и кайма.

ИнициаторитеОт началото на ноември до сега даренията в Дома за медико-социални грижи са 10. Един от по-мащабните жестове към децата е на ученици от хасковската математическа гимназия. Тийнейджърите от 10″г“ клас са събрали от свои съученици 490 лева.

„Обадихме се в дома, попитахме ги от какво имат нужда малчуганите и купихме памперси и играчки.„, разказа за Haskovo.info един от организаторите на акцията Станимир Чиликов. Той допълни, че това не е първата благотворителна инициатива, с която се захващат. Миналата година също са събирали средства, които са дарили на децата от дом „Асен Златаров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
зъбчо
зъбчо
22.11.2010 15:12 15:12

ами на дома за стари хора кой ще даде пари за памперси–къде е снежа гарабед личния сътав е напълно осран

KASABALIJA
KASABALIJA
22.11.2010 15:21 15:21

NE PISHETE GLUPOSTI STAR4ESKIJA DOM IMA UNIKALEN DIREKTOR TOI STE NAMERI I PAMPERSI I VSI4KO SAMO DA POLIGE OSTE PODMETKITE NA KMETA

просветен
просветен
22.11.2010 16:11 16:11

не е вярно за фирмите – марчела на златко марчев дарява на всяка минала през леглото му я апартамент я кола я друго това също е дарение и се признава от архиереите защото и те са като него

Back to top button