Регион

Задържаха издирван от полицията да отглежда канабис в Горски извор

Трима са задържани в димитровградския арест за отглеждане на конопени растения, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера около 19 часа полицаи са проверили изоставена постройка в местността „Батакли“, намираща се в близост до старите лозя на село Горски извор. На плочата на първия етаж на къщата униформените са намерили 40 растения от рода на конопа с височина от 1,20 до 1,70 метра, засадени в найлонови чували с почва и тор.

Задържани са 36-годишен мъж от Нови Искър, обявен за издирване във връзка с влязла в сила присъда, 33-годишен жител на пазарджишкото село Ивайло, също познат на полицията и 26-годишен хасковлия.

18-годишен пък е заловен с дрога в Хасково. Снощи в 20 часа служители от общинска полиция са забелязали паркиран в двор на училище лек автомобил Фолксваген. Последвала е проверка на седящия на мястото на водача младеж. В колата е открита саморъчно свита цигара с марихуана с тегло 0.35 грама.

12-годишен е установен в кражба в Димитровград. Детето проникнало в дом на улица „Първа“ и откраднало 2 ножа и декоративна сабя. Откраднатото вече е върнато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button