Любопитно

Фънки дебютира в театъра с „Веселата карета“ в Хасково

Музикантът Димитър Ковачев – Фънки ще дебютира в театъра на 30 септември и 2 октомври, когато са представленията на „Веселата карате“ в хасковския театър „Иван Димов“.

Спектакълът е на режисьора Елин Рахнев, сценографията е на Анелия Райкова, а музиката е на Георги Георгиев от група „Остава“. В представлението участват: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, Емануил Костадинов и Фънки. „Животът е едно голямо казино. И всеки сам избира цвета, на който да заложи. И каквото стане“, казва Рахнев.

Театър
Димитър Ковачев – Фънки

На пресконференция днес режисьорът заяви, че е избрал тези актьори, защото са му любими. Той определи пиесата като весело-тъжна, а посланието й е да не се притесняваме от смъртта и живота, защото горе и долу сме едни и същи.

Фънки призна, че за него е огромно удоволствие да е на сцената с тези звездни актьори и се чувства малко като в небрано лозе. Той допълни, че не е като да репетира с музикантите от неговите групи, а е съвсем различно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button