Спорт

Хасковските баскетболистки шашнаха съдиите с роклички

МомичетатаХасковските баскетболистки се появиха с нови за България екипи. Двете части – рокличка и клин обаче се оказаха твърде модерни за нашите съдии.

На регионалното първенство по баскетбол за 13-14 годишните, което се проведе на 11 ноември в Асеновград,  момичетата на Катя Станкова и Катя Чанкова за първи път са показали новите си облекла. Дебютът им обаче не е бил посрещнат радушно от съдийската комисия. Мотивите им са били, че според изискванията на Българската федерация по баскетбол облеклото на момичетата трябва да е къси панталони и потници.

ОтборътЗаимствахме идеята за екипите от отбора на Беларус, който бе атракцията на световното първенство в Чехия тази година, обясни за Haskovo.info Катя Станкова. Тя допълни, че следващото предизвикателство пред нейните момичета е състезанието в Стара Загора на 4 декември.

„Въпреки критиките от страна на съдийската комисия ние отново ще сме с тези екипи и няма да си носим резервни„, бе категорична треньорката. Тя допълни, че идеята е не да бягат от правилата, а да направят този спорт по-популярен и по-желан от младите момичета.

Катя Станкова

Катя Станкова

Екипите на отбора на Беларус

Екипите на отбора на Беларус

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сандокан
сандокан
23.11.2010 15:28 15:28

най популярни и с много публика са фолк певиците защото са си почти голи за радост на тинейджарите чекиджии – така че формата на баскетболистките ще се приеме сигурно добре

sms
sms
24.11.2010 9:32 9:32

В България новото винаги пробива трудно път. Успех на хасковските баскетболистки!

Back to top button