Спорт

Мега спорт на сцената на Великолепната шесторка, готвят концерт

Моника МишеваДвама възпитаници на хасковския клуб по аеробика „Мега спорт“ ще участват тази вечер във „Великолепната шесторка“ по bTV, съобщи за Haskovo.info треньорката Мартина Маринова. 

Тя заедно с Моника Мишева и Тодор Николов ще се включат в благотворителната мисия на предаването. В него ще участват и състезатели на другия хасковски клуб „Виолена.

Поканени са представители на целия отбор на България, участвали в 11-тия открит Международен турнир по аеробна гимнастика, който се проведе в началото на месеца в Австрия“, обясни Маринова. „На една обща музика всеки от състезателите ще покаже по няколко осморки„, допълни тя. 

Тодор НиколовМеждувременно от „Мега спорт“ се готвят за коледен концерт, в който ще вземат участие всички възпитаници на клуба.

„Целта на проявата ни е да популяризираме аеробиката и да дадем поле за изява на децата“, обясни треньорката. Тя допълни, че инициативата ще е благотворителна и със събраните средства ще закупят нови съоръжения за залите, в които тренират.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button