Хасково

Дидо Мачев покорява света с коледен клип на Кока-Кола

Диян МачевБившият актьор от хасковския театър Диян Мачев се появи като собственик на магазин в новия коледен клип на „Кока-Кола“. За пръв път в историята си световноизвестната компания снима своя реклама у нас изцяло с участието на български артисти. Ролята на дядо Коледа е поверена на Иван Петрушинов.

Международен екип от над 30 души участвал в снимките, които били на три места – в студио „Бояна“, в Борисовата градина и в жилището на водещата на „Море от любов“ Наталия Симеонова.Очаква се коледният клип с Дидо Мачев и компания да се завърти в над 90 страни по света. 

Посланието на рекламата на Кока-Кола е: „Отвори пътя за щастие, събуди твоето щастие, сега е Коледа!„. Добрият старец разклаща кристална топка и така събира разделените в празничната нощ, а героят на Дидо Мачев затваря с усмивка магазина, докато гледа как слисаният му помощник се носи към дома си върху количката за покупки.
В рекламата звучи песента „Shake Up Christmas“, написана специално за коледната кампания на Кока- Кола и изпълнена от носителите на „Грами“ група „Train“. С тях си партнира младата певица Нора Караиванова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button