Хасково

Още хасковски квартали на сухо, сигнал за теч край булевард „България“

Разширява се районът на безводието в Хасково заради аварията от сутринта на помпена станция „Юг“. Първоначално от ВиК обявиха, че спират водата на централната градска част. После проблемът се задълбочи.

В ранния следобед от дружеството съобщиха, че ще бъде нарушено водоподаването към високите части на кварталите „Хисаря“, „Младежки хълм“ и част от „Червена стена“.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха за теч край булевард „България“ в Хасково. Водата извира от повече от месец в коритото на хасковската река под един от автосервизите.

Живеещи в района казаха, че многократно са сигнализирали ВиК. От водното дружество направили оглед на теча и хората настояват да бъде изпратена аварийна група, която да отстрани проблема с изтичащата питейна вода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Лошо
Лошо
30.09.2021 16:18 16:18

И в кв.Македонски няма но важно е да сме живи и здрави.Поздрави на всички отВИК Хасково и на кмета и на всичките им роднини.

анонимен
анонимен
30.09.2021 17:23 17:23

То, където и да спре водата, все високите части на града го отнасят с безводие! ние също плаюаме 3,50 за кубик вода. От къде на къде през ден/два ще спира водата, а през останалото време ще е с ниско налягане? И, как така, водата всеки път спира за 5 мин. и после 20+ часа не идва и то в условия на пандемия?

анонимен
анонимен
30.09.2021 19:18 19:18

нито диспечерите си вдигат телефоните, нито общината отговаря на телефона за аварии? защо тези хора получават заплати като не си вършат работата?

Back to top button