Хасково

Още хасковски квартали на сухо, сигнал за теч край булевард „България“

Разширява се районът на безводието в Хасково заради аварията от сутринта на помпена станция „Юг“. Първоначално от ВиК обявиха, че спират водата на централната градска част. После проблемът се задълбочи.

В ранния следобед от дружеството съобщиха, че ще бъде нарушено водоподаването към високите части на кварталите „Хисаря“, „Младежки хълм“ и част от „Червена стена“.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха за теч край булевард „България“ в Хасково. Водата извира от повече от месец в коритото на хасковската река под един от автосервизите.

Живеещи в района казаха, че многократно са сигнализирали ВиК. От водното дружество направили оглед на теча и хората настояват да бъде изпратена аварийна група, която да отстрани проблема с изтичащата питейна вода.

3 коментара

  1. И в кв.Македонски няма но важно е да сме живи и здрави.Поздрави на всички отВИК Хасково и на кмета и на всичките им роднини.

  2. То, където и да спре водата, все високите части на града го отнасят с безводие! ние също плаюаме 3,50 за кубик вода. От къде на къде през ден/два ще спира водата, а през останалото време ще е с ниско налягане? И, как така, водата всеки път спира за 5 мин. и после 20+ часа не идва и то в условия на пандемия?

  3. нито диспечерите си вдигат телефоните, нито общината отговаря на телефона за аварии? защо тези хора получават заплати като не си вършат работата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button