Хасково

Главният прокурор Борис Велчев на проверка в Хасково

Борис Велчев„В Хасково съм, за да чуя какви проблеми имат местните магистрати и с какво можем да бъдем полезни“, каза днес при посещението си в областния град главният прокурор Борис Велчев

Визитата му е част от обиколката на обвинител № 1 из съдилищата в цялата страна. „Важно е да се види какво се прави по делата с организираните престъпни групи, колко лица с повече от две висящи дела са на свобода и защо не се приключват тези производства достатъчно бързо“, каза още главният прокурор. Той допълни, че очаква да открие грешки в работата на местните магистрати. 

Борис Велчев бе категоричен, че напоследък се злоупотребява с правото на прокуратурата да се самосезира. Той призова гражданите, когато имат данни за престъпления да отидат и да ги съобщят в прокуратурата като гарантира, че по техните сигнали ще бъдат взети незабавни мерки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бай ставри
бай ставри
25.11.2010 15:32 15:32

ааааа г- н велчев къде ни търсиш да отида и да кажа за еди кой си и после твойте хора да ме накиснат и после бухалки киселина взривена кола отвличане на децата ми и т н да имаш да вземаш не се хващам на тази въдичка

Back to top button