Хасково

Арестуваха мъж и жена заради 6 кг. канабис в жилищата им в Хасково

Над 6 кг. марихуана са открити вчера в две жилища в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

В 13 часа на улица „Христо Ботев“ полицаите са проверили 22-годишна жена от Първомай. В чанта е открит плик с 20 грама марихуана. Последвало е претърсване в обитавано от нея жилище в квартал „Бадема“, откъдето са иззети още 1 кг. от същата дрога и 2 полиетиленови чувала със зелена листна маса и пръчки от растението.

Канабис

4 часа по-късно полицаи са претърсили и жилище на улица „Черешово топче“. В мазето на 36-годишен мъж са открити 2 кофи с капак, пълни с 2.2 кг марихуана, а в дома му – 3 кг. от наркотика и саморъчно свита цигара. От терасата е иззета и саксия с растения от същия вид с височина около 2 метра. Мъжът и жената са задържани до 24 часа.

Канабис

20-годишен от Тополовград също е задържан за наркотик. Вчера по обяд полицаи са му извършили проверка в паркиран на улица „Варна“ лек автомобил Фолксваген. Във фабрична ниша на арматурното табло е открита кутия от цигари, в която е имало 0,30 грама марихуана.

Проверено е и жилище в квартал „Сакар“. В апартамента, обитаван от 17-годишно момиче са намерени 2 плика с 300 грама канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button