Хасково

Владимир Маринов отново е водач на листата на БСП в Хасково

Заместник-председателят на АБВ Владимир Маринов отново ще е водач на листата на коалиция „БСП за България“ в 29 МИР – Хасково на изборите за народни представители на 14 ноември, съобщи за Haskovo.info областният председател на БСП Емилия Масларова.

Изпълнителното бюро на партията определи водачите в страната. Те трябва да бъдат одобрени от националния съвет. Haskovo.info припомня, че Маринов беше водач в Хасково и на последните парламентарни избори на 11 юли, когато БСП спечели 1 мандат. И този път местните структури искаха от централното ръководство водач на БСП да бъде член на партията от Хасково, но в крайна сметка това не се случва. Очаква се до седмица да стане ясна и цялата листа на партията.

Владимир Маринов е роден през 1981 година в Пловдив. Средното си образование завършва в ЕГ „Иван Вазов“ в областния град. След 1999 година заминава за Москва, където в Московския държавен институт по международен мениджмънт завършва специалността „Мениджмънт“. Владее английски, руски, испански и български език.

От 2004 година се занимава с частен бизнес в сферата на селското стопанство. От 2010 година активно влиза в политиката – общински съветник в община Родопи от БСП, кандидат за кмет на община Родопи на местните избори през 2011 година. В периода 2015 – 2016 година е заместник-областен управител на Пловдив, от 2019 година – заместник-кмет на община Родопи в коалиционното управление „БСП – АБВ“. Заместник-председател на ПП АБВ от 2016 година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button