Хасково

Ученичка и двама учители с Климентова награда

Жаклин Делчева

Жаклин Делчева

Седмокласничката от ОУ „Св. Климент Охридски“ Жаклин Делчева получи климентовата награда за ученици. Тя й бе връчена днес на патронния празник на школото. За принос в развитието на училището Климентова награда получиха началният учител Розалина Петкова и преподавателката по английски език Снежана Куюмджиева.

„Вълнувам се, защото днешния ден е рожден за нашето училище и защото няма град от Черно море до Охрид, в който поне едно школо да не празнува днес.“, каза в словото си директорът Гинка Райчева. Тя припомни посланието на техния патрон „Българският род е белязан от съдбата за харно“. „Нека вярваме, че в тези трудни времена ние винаги ще вървим напред“, допълни още Гинка Райчева.

По повод празника на училището отец Златко и отец Петър отслужиха тържествен водосвет.

Снежана Куюмджиева

Снежана Куюмджиева

Розалина Петкова

Розалина Петкова

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bivsh uchenik
bivsh uchenik
25.11.2010 14:48 14:48

bravo i tozi pyt dadohte na pravilnite hora 😉 bravo jaklii

PesHoy
PesHoy
25.11.2010 21:05 21:05

Brawo jaki mene mi haresa rechta BRAWO!!!

dj_vip_opuhi
dj_vip_opuhi
25.11.2010 21:54 21:54

Rechta beshe prekrasna! I az sushto se prosulzih,zashtoto znam ot kakvi ni otgleda gospoja Jekova ;( ,a sega produljava g-ja Kuiomdjieva.

Back to top button