Хасково

Юпитер, Нептун и Марс в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

ТурнирътТурнир по народна топка се проведе днес в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. В оспорваните срещи за първото място участие взеха ученици от 3 и 4 клас, които бяха сформирали три отбора, носещи имената „Юпитер“, „Марс“ и „Нептун“. Освен феър плей, днешните игри апелираха към толерантност, тъй като в отбоите имаше играчи от различни етнически и социални групи.

Съдии на днешното първенство по народна топка бяха доброволци на сдружение „Надежда“- дванадесетокласници от хасковската езикова гимназия, както и седмокласници от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. 

След близо 2-часовата оспорвана битка първото място грабнаха марсианците, последвани от отборите на „Юпитер“ и „Нептун“. Въпреки това, всички получиха грамоти за своето участие, топки за игра, както и лакомства.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.11.2010 22:44 22:44

тези се скъсаха да се хвалят, не забравят да си похвалят, че имат роми и социално слабиии

уеу
уеу
26.11.2010 12:52 12:52

ами работят хората.не напразно печелят доста проекти по програмите на европейския съюз, а къде са останалите „елитни“ хасковски училища…защо не работят с роми и социално слаби?браво на г-н Калъпов!

Свой
Свой
26.11.2010 12:55 12:55

Други пък- като този „Гост“ се скъсаха да завиждат::))
Гостенино, хвалете се и вие- стига да има с какво)
Че май е по-лесно да нападаш другите, вместо да погледнеш в собственото си канче! Ха-ха!))

Back to top button