Спорт

Мъж осуети кражба у съседите си

ПолицияДвама любимчани на възраст 28 и 41 години са задържани за кражба. Вчера в полицейския участък в Любимец е получен сигнал от 42-годишен мъж, който заявил, че около снощи около 21 часа е дочул шум в двора на съседа си, който по това време е бил в чужбина. Отивайки да провери, мъжът се е натъкнал на две лица, носещи телевизор и печка на твърдо гориво. Като го видели те оставили „плячката“ и избягали. След подадения сигнал, двамата извършители са установени и задържани.

Полицаите са арестували и двама  димитровградчани на 18 и 57 години. Те са откраднали преди дни самоделен електрожен от дома на 75-годишен мъж от града. 

По същото време за незаконна сеч на 15 кубика дърва за огрев е задържан 37-годишен мъж от стамболовското село Балкан. Доказано е, че мъжът е сякъл в землището на село Воденци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button