Хасково

Ремонтираха покривите на библиотеката, музея и читалище в Хасково

Приключиха ремонтите на покривите на НЧ „Пейо Яворов – 1982“, РБ „Христо Смирненски“ и РИМ – Хасково, съобщават от общината.

В сградата на читалището е извършен демонтаж на съществуващата хидроизолация, улуци, водосточни тръби и казанчета. Изпълнена е нова циментова замазка за наклон по покрива и е положена нова двупластова покривна хидроизолация. Монтирани са нови улуци с обшивка по бордовете с поцинкована ламарина, водосточни тръби и казанчета от поцинкована ламарина. Ремонтирана е и една от административните стаи в читалището. Стойността на ремонта е 15 735 лв. В сградата на библиотеката и музея са извършени подобни дейности за 44 172 лв.

Ремонт

18 общински обекта са ремонтирани през тази година със средства от общинския бюджет. Обновени са сгради на читалища, детски градини, училища, кметства по селата, зала за танци, за спорт, клуб на военноинвалидите и др. Дейностите обхванаха обекти в Хасково и в селата Конуш, Динево, Брягово, Козлец, Въгларово, Войводово. Общата стойност на ремонтните работи е 440 000 лева.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button