Хасково

4 безплатни школи по програмиране в Хасково

Четири безплатни школи по програмиране и дигитални науки за ученици от 4 до 12 клас организира и през тази учебна година Училищна Телерик Академия. Кандидатстването е отворето онлайн през сайта на академията до края на тази седмица и не изисква предишни ИТ познания, уточняват организаторите.

Децата от 4 до 7 клас могат да избират между две програми – „Дигитални науки“ и „Разработка на игри“. По-големите ученици могат да се включат в обученията по „Уеб програмиране“ и „Разработка на игри“.

Занятията ще започнат в края на октомври и ще продължат до юли следващата година. След успешно завършване бъдещите програмисти ще получат сертификат от Училищна Телерик Академия.

В Хасково школите се провеждат в сътрудничество с ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и ПГДС „Цар Иван Асен II“.

Училищна Телерик Академия е създадена през 2010 години. От тогава до днес през различни обучения са преминали 14 500 деца и младежи от цялата страна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button