Хасково

Жанета Милева с „Гран при“ за вечерен грим и боди арт

Изгубената птица

Изгубената птица

Хасковската гримьорка Жанета Милева взе две награди „Гран при“ на Фестивала на грима и прическата, който се проведе снощи в София. Надпреварата, в която участваха десетки професионалисти от цялата страна, се проведе в три категории – вечерен грим, екстравагантен грим и свободна дисциплина.

„Исках да участвам и в трите категории, но тъй като времето на провеждане на две от тях съвпадна трябваше да се откажа от едната“, разказа за Haskovo.info Жанета Милева.

Така хасковската професионалистка се изявила в категориите „вечерен грим“ и „свободна дисциплина“ като е очаровала журито с много семпъл и премерен черен опушен грим. В „свободната дисциплина“ Жанета отново сразила конкуренцията с представения от нея боди арт на тема „Изгубената птица“. Тялото на модела Дима Илиева е било решено в черно и бяло с много брокат и светлинни ефекти.

Жанета Милева се занимава с професионален грим от 7 години. Завършила е „Рисуване“ в Бургас. Печелила е редица конкурси. През септември тя стана първа в категория „грим“ на Четвъртите годишни награди на списание Coiffure Beauty.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
KRISTINA
KRISTINA
01.12.2010 11:21 11:21

Nai-dobrite……nqmam dumi! Strahotni ste! :*

Back to top button