Хасково

Вятърът достигна 17 м/сек., няколко села са без ток

ВятърХасково е една от 12-те области в страната, за които от тази сутрин е обявен код „Оранжево“, след като още вчера от Националния институт по метеорология и хидрология съобщиха, че наближава вятър с 90 км/ч.

Днес в Хасково максималната регистрирана скорост на вятъра е 17 метра в секунда, което е около 61 км/час, съобщиха за Haskovo.info от Метеорологичната обсерватория. 

От EVN уточниха, че за сега няма регистрирани сериозни смущения в електрозахранването в областта. Има една авария по електропровод, от който се захранват няколко села в района на Маджарово. В момента екипите на дружеството работят за отстраняване на повредата. 

От Гражданска защита съобщиха за Haskovo.info, че при тях не са постъпвали сигнали за произшествия, причинени от силния вятър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button