Хасково

Свободни места за млади висшисти по „Старт в кариерата“ в Хасковско

И тази година програмата „Старт в кариерата“ осигурява възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи, завършили висше образование.

Целта е улесняване на прехода между образование и заетост. Работодатели са публични администрации – централни ведомства и техните териториални поделения.

В Хасковска област са обявени места в отдел „Закрила на детето“ на Дирекция „Социално подпомагане“ – Хасково, в дирекциите „Регионална служба по заетостта“ и „Инспекция по труда“ със седалище Хасково. Млади висшисти могат да намерят работни места в бюрата по труда в Димитровград и Харманли, в администрацията на РСПБЗН-Харманли, а също във ведомства в Свиленград и Стамболово.

Кандидатите трябва да са на възраст до 29 г., без трудов стаж по специалността, която са завършили и да са регистрирани в дирекция „Бюро по труда“. Срокът за подаване на документи е 29 октомври.

След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодатели одобрените ще бъдат назначавани на трудово правоотношение за срок от 12 месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нанев
Нанев
09.10.2021 8:14 8:14

Първо ги назначавате,после ги махате! Постоянно работят само стари мутри- калинки!

Get
Get
09.10.2021 23:58 23:58

Аааа,не така. Карабашева си знае работата,има определени умения, планира поръчки……. ,не говоря за духовите и музикални способности върху бюрото или на камбанарията,голям старт и даде тази програма.

Back to top button