Хасково

Свободни места за млади висшисти по „Старт в кариерата“ в Хасковско

И тази година програмата „Старт в кариерата“ осигурява възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи, завършили висше образование.

Целта е улесняване на прехода между образование и заетост. Работодатели са публични администрации – централни ведомства и техните териториални поделения.

В Хасковска област са обявени места в отдел „Закрила на детето“ на Дирекция „Социално подпомагане“ – Хасково, в дирекциите „Регионална служба по заетостта“ и „Инспекция по труда“ със седалище Хасково. Млади висшисти могат да намерят работни места в бюрата по труда в Димитровград и Харманли, в администрацията на РСПБЗН-Харманли, а също във ведомства в Свиленград и Стамболово.

Кандидатите трябва да са на възраст до 29 г., без трудов стаж по специалността, която са завършили и да са регистрирани в дирекция „Бюро по труда“. Срокът за подаване на документи е 29 октомври.

След подбор въз основа на утвърдени от министъра на труда и социалната политика критерии и провеждане на интервю от работодатели одобрените ще бъдат назначавани на трудово правоотношение за срок от 12 месеца.

2 коментара

  1. Първо ги назначавате,после ги махате! Постоянно работят само стари мутри- калинки!

  2. Аааа,не така. Карабашева си знае работата,има определени умения, планира поръчки……. ,не говоря за духовите и музикални способности върху бюрото или на камбанарията,голям старт и даде тази програма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button