Любопитно

8 данъчни с отличие за 30 г. стаж в НАП – Хасково

8 служители на НАП в Хасково бяха отличени днес за 30 години стаж, съобщават от Агенцията. Техният юбилей съвпада с този на данъчната администрация, която е обособена като самостоятелна структура с Постановление на Министерски съвет също преди 30 години на днешната дата – 11 октомври 1991 г.

Сред отличените служители в Хасково, които вече 30 години с опита, знанията и уменията си допринасят за ефективната дейност на Агенцията са инспектори от контролната дейност, експерти в обслужването на клиенти и поддържането на сградния фонд. Наградените са Керанка Барбова, Диана Айгърова, Диляна Георгиева, Дарина Андреева, Севда Терзиева, Катя Корчева, Георги Георгиев, Колю Бялков. Всички те работят в данъчна администрация от първия ден на създаването й. Дългогодишните служители бяха поздравени от директора на офиса на НАП в Хасково Атанас Запрянов.

В цялата страна в момента в НАП работят 400 служители с непрекъснат трудов стаж от 30 години.

НАП

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2021 19:45 19:45

БРАВО!

Back to top button