Спорт

Футболни президенти се отчетоха в Хасково

Антон Попов (в дясно)

Антон Попов (в дясно)

Резултатите от есенния сезон от областните първенства по футбол отчетоха днес президентите на клубове от региона пред директора на първенства и турнири към БФС Антон Попов.

Преди началото на работната среща той благодари на всички, които работят за футбола в Хасково независимо от това, че в момента този спорт не е на ниво в града ни.

Посещението на Попов е част от националната обиколка, която БФС планира да направи до края на годината. „Искаме да сме сред хората, да чуем техните проблеми“, мотивира визитата си директорът на първенства и турнири към БФС.

Освен работна среща с президентите на футболни клубове той ще се срещне и с ръководството на Областна администрация. С кмета Георги Иванов също е предвиден разговор, но той ще се състои на по-късен етап, тъй като градоначалникът в момента е в отпуск, уточни Антон Попов и допълни, че при последния си разговор с него е останал с впечатление, че Георги Иванов е благосклонен към футбола и като цяло към спорта в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button