Хасково

Катя Панева водач, световна шампионка втора в листата на „Демократична България“

За трети път тази година водач на листата на „Демократична България“ в Хасково е Катя Панева. Световната шампионка по аеробика Дарина Пашова е втора. В предишната кампания през юли втори беше директорът на Езиковата гимназия в Хасково Деян Янев.

Демократична България
Катя Панева

Листата се развива и я надграждаме, каза след регистрацията Панева. Тя определи кандидатите за народни представители като отбор, който ще продължи да работи. Искаме да дадем възможност на младите хора със свое мнение и визия да участват в управлението на страната, допълни Катя Панева.

Аз обичам предизвикателствата и мога да се справям с тях. Вярвам, че България може със своето младо поколение да постигне много. Водила съм много битки и вярвам, че заставам зад правилната кауза, каза Дарина Пашова. В следващия парламент тя иска да защити спорта и да помогне на младите спортисти да намират удовлетворение от това, което правят.

Деян Янев, който беше втори в предишната кампания обясни отсъствието си с многото ангажименти и отговорности като директор на най-голямата гимназия. Той заяви, че ще продължи да работи в екипа на „Демократична България“ и пожела успех на кандидатите.

В последното Народно събрание като депутат Катя Панева вкара промяната в закона за ВиК с двете важни точки – потребителите да бъдат компенсирани при негодна вода и да има възможност за различни цени в отделните населени места в даден регион. Тези промени не стигнаха до финал, но това ще бъде първият законопроект, който ще внеса в следващия парламент, каза днес тя.

От коалицията обобщиха, че продължават да се запознават с проблемите по време на срещите си с хората, които не са спирали. Вътрешните скандали в „Демократична България“ няма да попречат на кампанията, защото реално конфликти няма, каза Катя Панева, която е част от националното ръководство на ДСБ. Само един човек иска оставката на Христо Иванов, но това в никакъв случай не е проблем, защото винаги малко преди старта на кампанията на някой не му издържат нервите, допълни тя.

Демократична България

Ето пълната листа на „Демократична България“ за Хасково:

1. Катя Панева – Народен представител в 45 и 46 Народно събрание. От Димитровград.
2. Дарина Пашова – Световен и европейски шампион по спортна аеробика. От Хасково.
3. Тодор Ташев – Адвокат, член на Хасковската адвокатска колегия. От Хасково.
4. Иван Ванчев – Застраховател. От Димитровтрад. Представител на „Зелено движение“.
5. Васил Мелев – Бизнесмен. От Хасково.
6. Христо Маруков – Икономист. От Хасково.
7. Веса Ходжева – Началник сектор на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания. От Свиленград.
8. Димитър Георгиев – Адвокат, член на Хасковската адвокатска колегия. От Хасково.
9. Симон Зенопян – Инженер компютърно проектиране. От Хасково.
10. Драгомир Андонов – Ландшафтен инженер. От Хасково.
11. Георги Апостолов – Кинолог. От Димитровград.
12. Димка Георгиева – Счетоводител. От Харманли.
13. Стефан Аврамов – Природозащитник. Ветеринарен лекар. От Хасково.
14. Свилен Овчаров – Адвокат. От Свиленград.
15. Васил Василев – Бизнесмен. От Димитровград.
16. Асен Иванов – Строителен предприемач. От Симеоновград.

4 коментара

  1. Страшна работа! Тез са си въобразили, че ще ни оправят ли! Взе да става трагично! Просто е безсмислено гласуването! Даже не си заслужава разходката до машините за гласуване за подобни образи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button