Хасково

Изпразниха галерия „Лицо“, превръщат я в инфоцентър

Бившата галерия ЛицоДосегашната изложбена зала „Димитър Иванов – Лицо“ в Бизнесцентър 2 скоро ще се превърне в регионален информационен център. Помещението вече е празно и само надписът на прозореца напомня за това, че доскоро там се е представяло изкуство.

Ако градът има нужда ще бъде обособена нова изложбена зала, където да се провеждат изложби, коментира пред Haskovo.info пресаташето на община Хасково Бояна Тодорова.

Междувременно от април трябва да отвори врати инфоцентърът. Той е един от 28-те в страната областни центрове за кохезионна политика, финансирани от Европейския фонд за регионално развитие.

Помещението бе предоставено за нуждите на проекта с решение на общински съвет от миналия месец. В същото време след седмица съдът ще заседава по върнатото от областния управител по-старо решение за продажба на офисите на първия етаж в сградата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
го4о от Узунджово
го4о от Узунджово
30.11.2010 18:28 18:28

Ама я закривате? Че там беше такава навалица от посетители, то гости, че професори, че министри! Може ли така!? Как сега ще живеем без таз галерия!

Back to top button