Хасково

Николай Колев първи в „Изправи се БГ! Ние идваме“, без Дончева и Гунчева в листата

Татяна Дончева няма да е водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме“ в Хасково, както беше обявено вчера от ръководството на коалицията в София. Водач ще е Николай Колев, който днес подаде документите за регистрация на листата в РИК – Хасково.

Колев обясни пред медиите, че в последния момент от централното ръководство в София са решили да заложат на местни хора. „Но ние не останахме безучастни“, допълни той.

В листата не е и адв. Меглена Гунчева, която беше депутат в последния парламент. От коалицията обясниха, че този път тя е решила да не участва.

Изправи се
Николай Колев

„Листата е от познати хора от града, професионалисти, всеки достоен и честен човек. Очаквам да бъдем много добър екип. Не сме за пръв път на избори, познаваме се и си вярваме“, каза Колев. Той посочи, че основната им цел е промяната, за която са били на площадите и вече е крайно време да настъпи.

„Въпреки че е трудно, няма как да спрем да искаме промяната чрез законност, която да доведе до благоденствие“, допълни водачът на листата.

Ето листата на „Изправи се БГ! Ние идваме“ за Хасково:

1. Николай Иванов Колев
2. Божидар Стамов Иванов
3. Таня Владкова Чалъкова
4. Валентин Йорданов Маринов
5. Мария Лукова Цанева
6. Валентина Тодорова Катранджиева
7. Тодор Илчев Тодоров
8. Юри Александров Минков
9. Мирослав Росенов Минев
10. Диана Динкова Инджова
11. Венета Димчева Канева
12. Румен Иванов Петков
12. Дора Тенчева Иванова
14. Ридван Идриз Ахмед
15. Деян Дончев Тонев
16. Николай Митков Димов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button