Хасково

Обраха кола и трактор, трима крадци в ареста

ПолицияДве кражби са станали през изминалото денонощие в региона, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Първата от тях е на CD от лек автомобил Опел Корса, паркиран в свиленградския квартал „Изгрев“.

Втората кражба е от трактор, паркиран в необитаема къща в село Мустрак. От селскостопанската машина са взети горивно-нагнетателна помпа и хидравличен цилиндър с бутало. Образувани са досъдебни производства.

От полицията съобщават и за трима арестувани мъже. Най-младият от тях е 18-годишен димитровградчанин. В началото на ноември той е откраднал мъжка чантичка с два мобилни телефона, лични документи, фактури и 1300 лева от витрина на магазин на улица „Ел.Пелин“ в Димитровград.

„Компания“ в местния арест му правят още двама младежи, задържани за кражба. Това са 19-годишно момче от село Татарево и 21-годишен от село Воден. Те са заподозрени в кражба на хранителни стоки и бира на обща стойност около 200 лева от хранителен магазин в село Воден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button