Хасково

Ремонтират белодробната болница с 244 000 лв., д-р Калфов спечели конкурса за управител

Ремонт за 244 228 лв. предстои да бъде извършен в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково.

Болницата е спечелила проект пред здравното министерство по процедурата „Мерки за справяне с пандемията“. Предстои вътрешен ремонт на сградата, където се лекуват и пациенти с COVID-19. Тъй като болницата е общинска решение за участието като партньор на министерството предстои да се вземе на извънредна сесия на общинския съвет на 22 октомври.

Междувременно досегашният управител на болницата д-р Веселин Калфов е бил единственият кандидат в конкурса за поста и го е спечелил. Предстои общинският съвет да утвърди резултата от конкурса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.10.2021 23:50 23:50

Kalfata shte opune oshte nqkoi lev toq kojuder mrusen

Станчева
Станчева
15.10.2021 7:43 7:43

Болница трябва да се ръководи от мениджър/управител/директор, а не от лекар!! Лекарят трябва да лекува, а не да се занимава с икономика! Ама жажда за пари. Няма държава!

Back to top button